Se vårt projekt med Koi Garden här :) 

 

Hej! Jag heter Simon Ekstrand, och det är jag som driver denna webbshop. Jag bor i Söderåkra, ett par mil utanför Kalmar, tillsammans med min sambo Åsa och våra två söner födda -17 och -19. Vi har i ett par år renoverat vårt hus, och gör fortfarande, men nu med lite lugnare tempo…Mitt intresse för dammar har alltid funnits och jag tycker att det är väldigt rogivande med koi och dammar. Jag bygger en hel del filter osv på egen hand, gillar att komma på nya lösningar på saker och lär mig nytt hela tiden.
Jag är elektriker och har egen elfirma. Nemo Electro. ( www.nemoelectro.se ). Det gör jag dagtid. Och vi driver Koibutiken som en hobby vid sidan om, företaget har därför låga omkostnader, vilket ger möjlighet att kunna hålla bra priser på produkterna.
Webbshopen växer i ett rasande tempo år för år, vilket vi tycker är väldigt roligt, och nu framöver kommer även Åsa att få en större roll i företaget och hjälpa till med logistik och ordrar.
Drömmen om att öppna upp vårt växthus på 4500 m2 är större än nånsin. Det projektet kallar vi Koi Garden och blir ihop med Koibutiken.se. Ni kan följa det på koigarden.nu.
Vi letar ständigt efter nya och bra produkter världen över och köper hem på prov. Beställningar från grossisterna sker löpande. Vi har som mål att alltid ha produkterna på lager för snabb leverans. Vi tål att jämföras med och tveka inte att kontakta oss får ett prisförslag eller andra frågor & önskemål om produkter!

 

 

Vänliga hälsningar
Simon Ekstrand
Tel: 048032228
Sms: 0738320577
E-post: order@koibutiken.se

Gilla oss på facebook.com/koibutiken

Jag