Hej! Jag heter Simon Ekstrand, och det är jag som driver denna webbshop. Jag bor i Söderåkra, ett par mil utanför Kalmar, tillsammans med min sambo Åsa och våra två söner födda -17 och -19. Vi har i ett par år renoverat vårt hus, och gör fortfarande, men nu med lite lugnare tempo…Mitt intresse för dammar har alltid funnits och jag tycker att det är väldigt rogivande med koi och dammar. Jag bygger en hel del filter osv på egen hand, gillar att komma på nya lösningar på saker och lär mig nytt hela tiden.
Jag är elektriker/arbetsledare på dagtid och driver shopen som en hobby vid sidan om, företaget har därför låga omkostnader, vilket ger möjlighet att kunna hålla bra priser på produkterna.
Just nu skickas alla ordrar via ett logistikföretag då tiden inte räcker till för att skicka allt själva. Webbshopen växer i ett rasande tempo år för år, vilket vi tycker är väldigt roligt, och nu framöver kommer även Åsa att få en större roll i företaget och hjälpa till med logistik och ordrar.
Drömmen om en framtida butik med lagerplats för att sköta företaget själva inom familjen växer sig större hos oss för varje dag och spännande saker är på G…Vi letar ständigt efter nya och bra produkter världen över och köper hem på prov. Beställningar från grossisterna sker löpande. Vi har som mål att alltid ha produkterna på lager för snabb leverans.Vi tål att jämföras med och tveka inte att kontakta oss får ett prisförslag eller andra frågor & önskemål om produkter!

 

 

Vänliga hälsningar
Simon Ekstrand
Tel: 0738-320 577 eller 0486-21404
E-post: order [at] koibutiken [dot] se

Gilla oss på facebook.com/koibutiken

Jag