Om Koibutiken

Hej. Mitt namn är Simon Ekstrand och driver denna webbshop. Jag driver denna shop för jag tycker det är kul och rogivande med koi och dammar. Intresserad av dammar och bygga egna filter, komma på lösningar och lösa problemen, man kommer på  något nytt varje gång. Har några projekt jag ska ta tag i, men just nu räcker tiden inte till. Köpt nytt hus med sambon Åsa och huset totalrenoveras och givetvis planeras dammar där med. 2 små livliga pojkar som gör livet underbart finns också i familjen. Jag är elektriker/arbetsledare på dagtid och kör denna hobby vid sidan om, på kvällar och helger. Har låga omkostnader det är därför vi kan hålla bra priser till er.

Jag letar efter bra produkter världen över och köper hem på prov. Pratar med folk och läser mycket. Holland är väldigt stora med dammar och koi och där har jag börjat få bra kontakter! Har börjat ta ta fram egna filter etc så håll utkik. Jag skulle kunna lägga in tusentals produkter på webshopen. Men då finns dessvärre inget hemma på lager. vi tål att jämföras med och tveka inte att kontakta oss får ett prisförslag. Vi beställer löpande från alla grossister.

Om ni är intresserade av våra produkter eller andra produkter så är ni välkomna att höra av. Vi tar givetvis hem produkter efter önskemål.

Vänliga hälsningar
Simon Ekstrand
Tel: 0738-320 577 eller 0486-21404
E-post: order [at] koibutiken [dot] se

Gilla oss på facebook.com/koibutiken

Jag